Super trenden till våren!

2011-02-28 @ 21:45:33
                       

Orange läppstift ör super hett nu till sommaren och våren! För att balansera den vågade looken, bortsa på lite solpuder på kindbenen och 2 lager mascara, vips så är du sommar fräsch med en lite twist!

My heart is just to dark to care

2011-02-28 @ 21:34:03

Hide away with camouflage,for what resembles rage..

2011-02-27 @ 17:20:32

Rött hår

2011-02-26 @ 20:59:15
Hur snyggt är inte det? Sitter och ser melodifestivalen och snyggast ikväll var helt klart Linda Pritchard!
Säger bara Wow!


Calling me back

2011-02-26 @ 13:27:27

Soffläge

2011-02-26 @ 13:23:43
Har just vaknat, guuuuud vad jag behövde få sova! Jobbade hela dagen igår och sen när jag kommer hem är det bara att vända i dörren då min pojkvän påminner mig om att vi  ska äta middag med hans gudmor! Var dock väldigt trevligt, och vi blev kvar där till nästan halv 1! =)

Har också en sådan otrolig lättnad i krop och sinne, sen jag sade upp mig!
Såg en dokumentär, sälj sekten om the phone house, vilket fick mig att inse vilken tur att jag sade upp mig från mitt jobb så fort!! Se den! Man får insikt om hur mycket ett jobb egentligen är värt!

                                

Studio bild

2011-02-26 @ 01:22:56

FRI!!!

2011-02-24 @ 23:01:16
Okej, nu till anledningen att jag inte velat blogga! Jag sade upp mig från PURE i förra veckan, och det har inte varit en så trevlig historia! Vill inte gå in på detaljer, men när jag sade upp mig blev det ganska otrevligt och elakt! Har sedan varit tvungen att jobba min uppsägnings tid.. så har helt enkelt inte velat blogga under denna dåliga period!
Känns otroligt tråkigt att lämna så bra produkter med så hög kvalitet, så tycker att ni fortfarande borde besöka butiken, för produkterna är väl värda ett besök!

Jag slutar för att jag inte trivs med att nedvärderas på mitt jobb! Kan mest säga att det är en så total lättnad när jag lämnade in nycklarna idag!!!! Folk kanske tycker jag är korkad som lämnar ett så "bra" jobb! Men vet ni vad?
Jag är sååå lycklig, ville bara ge fingret och säga fuck you!! ;)

Har dessutom två bra nyheter! Jag har redan ett nytt jobb på Gång imorgon!!! Och att jag vann Tävlingen på skolan!
I en månad fick vi förbereda en trend ide, som skulle innehålla hår,makeup,naglar och styling! Och vi hade bara TRE timmar på oss! Vi är ca 30 elever och alla ville vinna för vi fick en fotográfering med vår modell! Och jag vann!

Min modell är dock en av de snyggaste som finns, men det var stenhård konkurrens, så vem som helst hade kunnat vinna! =)

Vill iallafall säga att nu är jag tillbaka, gladare än någonsin!

Här kommer en dålig bild på min modell från igår, i väntan på studio bilderna!!


Jag är förundrad över hur många ni är

2011-02-13 @ 18:07:53
..som fortfarande klickar in er här varje dag! Jag kommer tyvärr inte att uppdatera så mycket just nu, har ganska mycket att tänka på just nu, och behöver ta några viktiga beslut! Ingen rolig blogg energi då! =) Men när jag kommer tillbaka har jag planerat en tävling! Så kika in här senare i veckan så kommer jag nog komma med en ny uppdatering om läget!

Puss på er allihopa!

På tal om..

2011-02-09 @ 21:21:38
Det jag skrev igår, om att när någonting går dåligt så sparkar jag på mig själv och tycker att jag är as dålig.
En sån dag har jag nu, men jag är så arg på mig själv för att jag känner mig dålig! För jag är fan inte dålig! Det är verkligen som att jag har två röster och den ena sitter djupt lång inne i huvudet nånstans och säger att jag är bra, att jag har hunnit med och lyckats med så mycket! Men varför är det då lättare att lyssna på den yttre rösten? Den som inte sitter lika lång in och är mycket lättare att påverka? Den säger: fy vad dålig jag var idag eller: jag kommer aldrig klara det här!
Phuu, jag måste fan skärpa mig alltså!

Dags att börja meditera kanske?

                         

Det här är jag

2011-02-08 @ 21:56:29


Föddes den 14 april 1990 i piteå,norrland, blir alltså 21 detta år! =) Mor min påstår att jag hade väldigt bråttom ut när jag föddes, vilket har avspeglat sig genom hela livet då jag alltid har bråttom och har inget tålamod!
Jag är 1.58 cm lång och väger ca 48 kg! Jag är blond, grön ögd och har korsbett!
Jag har en väldigt stark personlighet, jag hörs och syns, men jag är nästan alltid positiv och på bra humör!
När jag blir arg, då blir jag rasande arg, men oftast bara i några minuter, sen är det som bort blåst =)
Mina tårkanaler sitter väldigt känsligt till tror jag, för jag har väldigt lätt för att gråta! ;)
Jag har alltid gillat att omge mig av många människor! Gillat att stå i centrum, var nog därför jag började i dansklass när jag var 13! Dansa gjorde jag ända fram till förra året, då mina planer var att åka till New York och dansa på en skola på Broadway, men den hösten mådde jag väldigt dåligt, och lades tillslut in på sjukhus i väntan på att de skulle hitta vad som var fel! De hittade en cysta i min hjärna, som påverkar min balans, och när jag blir förkyld så domnar kroppen av på höger sida, ibland med mycket yrsel! Jag blev så deppad av detta att jag lade av nästan helt med dansen, vilket jag ångrar nu, men jag väntar på besked om vad som ska hända, men även på mer tid från min sida! Sen ska jag börja på riktigt igen! Känns verkligen som att en del av mig saknas!

Jag är väldigt hemma kär och umgås gärna med min familj! =) Jag gör ALLT för mina vänner, men förväntar mig lika mycket tillbaka! Jag älskar min pojkvän, som jag känt sedan jag föddes ( vi döptes i samma massdop ) jag var såå kär i han när vi var 11, men han brydde sig inte om mig, men när vi fyllde 17 så insåg han äntligen hur bra jag var, haha, och sen dess har det varit vi =)

Har som sagt bott i London, där jag jobbade som makeup artist för smashbox =) UUUUUNDERBART JOBB som jag saknar massor, men mest nog för hur bra det gick där för mig! Saknar även människorna!
Åkte hem av många anledningar, men en var att min farfar blev sjuk. Efter detta flyttade vi till spanien för att vila upp oss, och där träffade vi en massa härliga människor samtidigt som vi solade och badade!

Jag hatar Choklad! Tycker det är vidrigt, men tycker om varm choklad, tror dock det är mer känslan än smaken! hehe
Älskar Popcorn med taco dipp, haha, min drog!
Har haft 4 jobb samtidigt som min gymnasieskola
Gillar att byta hårfärg

Jag är väldigt emot sjuk kassan vi har idag, och tror att vi i sverige måste ta hand om dem vi har!
Jag älskar djur och saknar mina bebis hundar där hemma!
Älskar produkterna jag jobbar med nu, kan inte leva utan min mineral foundation från Pure!
Jag vidare utbildar mig inom special effekter och hår just nu, och tycker väldigt om min klass. =)
Är väldigt känslig för dålig stress, får lätt ångest och har svårt att släppa saker! Är väldigt självkritisk, och gör jag minsta fel sparkar jag på mig själv tills jag förbloder! Däremot är jag grym på att vara produktiv i arbets stress och annan "positiv" stress! Är verkligen as bra på att multitaska!
När jag blir nervös pratar jag massor! Och snabbt! Och gällt! haha
Jag är besatt av Musikaler, och jag älskar serien Glee! Såg många musikaler i London och den bästa var Wicked!
Jag älskar makeup (haha) och jag är väldigt duktig på det!

En kort version, av mig själv. haha, fråga vad ni vill om mig så ska jag försöka svara så ärligt som möjligt, är inte så bra på att komma på så intressant fakta om mig själv!


                           


Idag!

2011-02-08 @ 21:15:38
Har jag sminkat en massa människor, en lansering av någon ny TV kanal :)
Det var roligt, men stressigt! Är helt slut! Fick någon kommentar om att jag borde bli mer personlig? Jag har aldrig haft som mål att vara en "dagboks" blogg riktigt! Men lite mer personlig kan jag nog bli :)
Börjar med ett inlägg om mig själv senare ikväll, så får det rulla på efter det =) Om ni vill se mer av mig så ska ni få det, haha!

Inspiration!

2011-02-06 @ 20:30:33
                               

Såhär vill jag sminka mig i vår! Hyn och kinderna är helt fantastiska! Med ett brun rosa rouge och en massa skimmer! Med ett kallt rosa läppstift! Den här tjejjens makeup hittade jag på en amerikansk sida! Helt fantastisk!

Ögonskuggsteknik

2011-02-03 @ 21:22:39
Den här makeupen lade jag på ögonskuggs tekniken i måndags! Vart helt okej, men jag känner att jag måste börja ta ut svängarna lite! =) Öva på mer extrema och svåra saker!

                    

Hårfärg?!

2011-02-02 @ 22:57:55
Sitter och funderar på vad för hårfärg jag ska ha! Jag har alltid hår kriser, haha! Typiskt tjejer va?;) Är det nån fler än jag som har hår kris nu?=) Så vad ska jag ha?
                  

                   Ljusblont med turkos slinga?

                  
                   Ljus blont med lila slinga?


                  

                   Rött?

                  

                   Riktigt Guld Blond? Här lyckades jag gräva fram riktigt gamla bilder!=) Här fyllde jag 17!

                  
                  

                   Guldblond med kalla slingor?

Har även narit riktigt mörk hårig en gång, men hittade inga bra bilder på det! Det känns inte heller så aktuellt just nu! =)

Så vad tror vi?



Trumvirvel!!!

2011-02-01 @ 20:51:50



lucesolare

RSS 2.0